Om oss

Föreningen grundades 2004 av Emir Burazerovic en tid då Västra Götalands Bjj-karta var mer eller mindre outforskad. Klubben har sedan dess utvecklats och blivit en utav de framgångrikaste BJJ-klubbarna i Göteborg med otaliga medaljer runt sin hals.

Klubben representerar Ricardo ”Rey” Diogo\ Carlson Gracie Team, ett Carlson Gracie svart bälte från den legendariska Carlson Gracie akademin i Copacabana, Rio de Janeiro, Brasilien. Klubben var under 80- och 90-talet den bästa BJJ-klubben i världen med flest världsmästare och känd som ”Championship factory”.

TKs träningsfilosofi bygger på Carlson Gracies modernisering av BJJ som kombinerar den traditionsenliga BJJn med tekniker från brottningen och kickboxning. Fusionen av de olika stilarna lämpar sig väl för de som vill lära sig ett funktionellt självförsvar, grunderna i ett grapplingsystem för MMA och för de som vill tävla i submission wrestling och brasiliansk jiu-jitsu.

Förening har genom åren växt och utvecklats, men behållit samma vision, att erbjuda bästa möjliga BJJ-träning. Vi på TK ser till att hålla hög kvalite på träningen och ge dig den tid du behöver för att lära dig. Just därför har vi mindre grupper, då vi på anser att kvalité går före kvantitet